Stir Solutions | Profiel

Profiel

De oprichter van Stir Solutions, Rogier van de Roer, is al sinds 1997 bezig met het ontwikkelen van maatwerk software. Zijn specialisme is C# maar hij beheerst ook andere talen zoals: C++, ASP, ASP.NET, HTML en SQL. Zoals u van een professional mag verwachten houdt hij zich goed op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarom werkt hij de laatste tijd veel met Silverlight en WPF. Hoewel met deze talen een groot deel van de hedendaagse applicaties worden geschreven is het mogelijk dat uw oplossing een specifieke taal vereist. Dit is uiteraard bespreekbaar.

Na enkele jaren als Software Engineer in dienst te zijn geweest bij gerenomeerde bedrijven zoals TNO en ING en later als System Engineer voor een detacheerder heeft hij in 2007 zijn eigen bedrijf opgericht.

Curriculum Vitae


Hieronder is de laatste versie van het CV van Rogier van de Roer te downloaden in PDF formaat.

Klik hier om het CV te openen

© Copyright 2007 Stir Solutions. Alle rechten voorbehouden.
Stir Solutions
Welkom bij de vernieuwde site van Stir Solutions. Wij hopen dat wij u van dienst mogen zijn met het oplossen van uw software vraagstukken.


Over Stir Solutions
De oprichter van Stir Solutions, Rogier van de Roer, is al sinds 1997 bezig met het ontwikkelen van maatwerk software.
» Meer over Stir Solutions...


Contact met Stir Solutions
Het contact gedeelte van deze pagina bevat een formulier waarmee u contact op kunt nemen met Stir Solutions. Hier vindt u tevens de contactgegevens
» Neem contact op...